Εμείς

 

Το Taxiservices.gr απευθύνεται σε επιχειρήσεις γενικού τουρισμού σε όλον το κόσμο (τουριστικά γραφεία από όλο τον κόσμο, ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, κλπ.), καθώς και σε κάθε είδους επιχειρήσεις (Ναυτιλιακές εταιρείες, εμπορικές εταιρείες κλπ.) που αναζητούν αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες ιδιοκτήτες ταξί με σκοπό την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση των πελατών – συνεργατών – επισκεπτών τους από και προς οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας.

Επίσης απευθύνεται σε ταξιδιώτες που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν ταξί για την μετακίνηση τους στην Αθήνα ή από & προς επιβατικούς σταθμούς αεροπλάνων, τρένων, λεωφορείων. Ο οδηγός θα τους παραλάβει ακριβώς από το σημείο άφιξης τους, θα τους βοηθήσει με τις αποσκευές τους και θα τους προσφέρει μια άνετη και ασφαλή διαδρομή.

 Ασχολούμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τον χώρο των υπηρεσιών της μεταφοράς επιβατών με Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ στην ΑΘΗΝΑ, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν από 1 έως 4 επιβάτες ανά όχημα.

Εσείς μπορείτε να μας εμπιστευτείτε τις διαδρομές σας και υποσχόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε ευχάριστες και ασφαλής διαδρομές.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.